Gedenkplekken.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Urnengraf heeft voordelen

Een urnengraf heeft voordelen ten opzichte van (naamloos) uitstrooien op een uitstrooiveld. Een urnengraf is goedkoper dan begraven. Voor uw nabestaanden is het een tastbare plek om terug te keren, een plek om de momenten die u samen had weer in uw gedachten voorbij te laten komen. Als u voor natuursteen kiest weet u dat u een kwaliteitsproduct heeft wat bestand is tegen de weersinvloeden.

Er zijn veel mogelijkheden rondom urnengraven. Wist u dat u een urnengraf ook in uw eigen tuin kunt plaatsen? U kunt in een klein intiem hoekje een urnengraf plaatsen met een mooi natuurstenen gedenkteken erbij. Dit alles kan in een heel persoonlijke sfeer waardoor u het urnengraf of gedenkteken een onderdeel laat worden van uw tuininrichting. Het urnengraf of gedenkteken is dan een tastbare herinnering en vormt een sieraad als gedenkplek.

Een urnen raf is ook kleiner dan een begraafplaats waardoor minder gedenkruimte nodig is en daardoor ook goedkoper zal uitvallen.

Bij een natuursteenvakbedrijf bij u in de buurt kunnen ze u vakkundig adviseren over de mogelijkheden die er zijn rond om urnengraven en gedenktekens.

 

Wij houden u graag op de hoogte

Als u dat wilt sturen wij u het laatste nieuws en publicaties per e-mail.